Hlavní obsah
Článek

Heidi Klum (51) a její manžel Tom Kaulitz si letošní léto vychutnávají do sytosti. Zatímco v červnu vyrazili na Sardinii, v červenci poznávali krásy romantických Benátek a srpen zaslíbili Karibiku. A jak se zdá, právě tamní ostrov Svatý Bartoloměj v nich rozdmýchal vášeň natolik, že si neodpustili něžnosti i mimo hotelový pokoj. A jak už to Heidi umí, moc toho na sobě neměla…

Pravdou zůstává, že až jejich třetí letošní dovolená je pouze ve dvou. V červnu totiž vyrazili do Itálie na Sardinii i s modelčinou dcerou Leni a jejím přítelem, ale ani tam se německá topmodelka nezdráhala odložit horní díl bikin.

V Benátkách pro změnu manželé pobývali s Tomovým bratrem Billem Kaulitzem, s nímž Tom tvoří hudební duo Tokio Hotel. Trojice nevynechala plavby na gondole, procházky po historickém centru, obchůdky ani místní restaurace.

Heidi, která je za o sedmnáct let mladšího kytaristu provdaná už pět let, se netají tím, že mezi ní a jejím mužem funguje obrovská chemie. Sama sebe modelka označila za totálního šílence, co se postelových hrátek týče, k čemuž jí prý výrazně mladší manžel, který „vydrží celé hodiny“, přijde ideální.

Další články

Načítám