Hlavní obsah
Článek

Fanoušci britské královské rodiny se konečně dočkali. Princezna Kate, která bojuje s rakovinou, zveřejnila své aktuální foto. A přidala milý vzkaz a slova plná díků pro všechny, kdo ji a celou královskou rodinu podporují.

„Jsem unešena všemi milými zprávami plnými podpory a povzbuzení, které jsem za poslední měsíce dostala. Pro mě i Williama to skutečně moc znamenalo a oběma nám to pomohlo překonat těžší časy. Dělám pokroky, ale každý, kdo si prochází chemoterapiemi, tak ví, že jsou dobré a špatné dny. V těch špatných se cítíte slabí, unavení a musíte svému tělu dopřát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, toho chcete využít,“ uvedla ve svém prohlášení Kate s tím, že se zúčastní dlouho očekávané společenské události. Tedy sobotní přehlídky při příležitosti králových narozenin.

„Těším se, že se tento víkend s rodinou zúčastním královské narozeninové přehlídky, a doufám, že se během léta zúčastním několika veřejných akcí, ale zároveň vím, že ještě nemám vyhráno,“ dodala.

Princezna přiznala, že všechno má zkrátka svůj čas. „Učím se být trpělivá, zvláště pokud jde o věci nejisté, a brát každý den tak, jak přichází. Snažím se naslouchat svému tělu a dopřát mu tolik potřebný čas na uzdravení,“ dodala.

Princezna Kate závěrem poděkovala všem, kdo se s ní podělili o své příběhy ,a také děkovala za pochopení. V posledních měsících se totiž o jejím zdravotním stavu hojně spekulovalo a množily se nejrůznější konspirační teorie včetně těch, že je na tom Kate zdravotně velmi špatně, nebo že se rozešla s princem Williamem.

Další články

Načítám