Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (32) na konci července šokoval své fanoušky. Lídr skupiny Mirai skončil po napadení v nemocnici s vážným zraněním čelisti. Dodnes se spekuluje, co přesně se po koncertu anglické megahvězdy Eda Shreerana (33) v Hradci, který Mirai Navrátil navštívil, stalo.

Mluvilo se například o tom, že Miraiovi zlomil čelist zpěvák Sebastian kvůli missce Andree Bezděkové. Ani jeden z aktérů ale drby šířící se nejen na sociální síti dodnes nekomentoval.

Skupina Mirai následně zrušila veškeré koncertování. Nyní, více než 7 týdnů od posledního příspěvku Miraie, se všichni muzikanti fanouškům ozvali.

„Ahoj přátelé, my bychom vás chtěli po delší odmlce pozdravit. Žiju a myslím si, že jsem téměř stoprocentní, a pokud ne, tak velmi brzo budu. Děkujeme za slova podpory, za krásná slova, a dokonce jste vyprodali koncert v Pardubicích, v době, kdy to nebylo úplně jisté, jak to s náma bude. Máme pocit, že jsme ready, a tak jsme kývli na benefiční koncert v Ostravě Štěpána Kozuba pro lidi, kteří byli postiženi povodněmi. Budeme se těšit, Mirai jsou zpátky,“ svěřil se zpěvák v novém videu, které zveřejnil na sociální síti.

Na videu by člověk nepoznal, že Miraiovi dali po operaci do čelisti kus titanu a pár šroubů. Po zmíněném koncertu v Hradci Králové skončil v nemocnici s čelistí zlomenou na dvou místech. To nejnáročnější z rehabilitace má ale zpěvák za sebou a fanoušci se tak mohou těšit na opětovné vystupování.

Další články

Načítám