Hlavní obsah
Článek

Už od léta influencerka Chili Ta Thuy pravidelně trénuje po boku tanečníka Jakuba Mazůcha. Zatímco její kolegové ve StarDance již hlásí změny v konfekční velikosti a první úbytky na váze, známá kuchařka zatím na sobě nepocítila žádný rozdíl. Kromě jediné partie.

„Musím říct, že co se týče fyzičky, tak nemám problém to udýchat. Spíš jsou to úplně jiné svaly, které člověk zapojuje, o kterých ani nevěděl, že je má,“ svěřila se Chili, která chodí stále posilovat do fitka a také hraje americký fotbal.

Díky tomu má pevnou figuru, svalnaté paže a hbité tělo. „Technicky je to něco jiného než ten americký fotbal, pro mě je to těžké zvládnout technicky, ale ohledně fyzičky nemám problém,“ prozradila Chili Ta Thuy, která se tentokrát předvedla v romantických šatech z 50. let. Na tiskové konferenci jí to v modelu velmi slušelo a ukázala také svůj útlý pas.

„Zatím jsem nezhubla ani 100 gramů, jenom Kuba hubne,“ svěřila se Chili. „Tvaruje se ti pas,“ dodal její taneční partner Jakub Mazůch. „To ano, z toho všeho kroucení,“ potvrdila se smíchem influencerka, která má hodně drobnou postavu. „Jinak se u mě nezměnilo nic, možná se mi vizuálně změnil ten pas, ale to je jediné, a na apetitu se to projevuje tak, že je zvýšený, ale váha se mi nijak nehýbe,“ dodala pro Super.cz Chili, která se hodně věnuje zdravé stravě, což se nesetkává s úspěchem u jejího tanečního partnera.

6
fotek

Další články

Načítám