Hlavní obsah
Článek

Venis Dao mění image. Říká se, že ženy mění vlasy při změnách v osobním životě, a to je evidentně případ i hvězdy reality show Love Island. Na začátku roku se rozešla s Adamem Sedrem, se kterým se dala dohromady v již zmíněné reality show.

Nyní se Venis, která skončila v Love Islandu na druhém místě, může pyšnit nejbujnější a nejdelší hřívou v českém showbyznysu. Nechala si prodloužit vlasy, ty mají 60 centimetrů.

„Uvažovala jsem o tom již nějakou dobu. Pořád jsem si nebyla jistá, i proto, že si vlasy často upravuji, a říkala jsem si, že investuju spoustu peněz, a ty vlasy budou za chvíli zničené. Konečně přišly do Čech takové, které mají v sobě paměťové vlákno a můžou se upravovat žehličkou, takže vlasy nespálíte na rozdíl od jiných. Na ty úpravy se moc těším,“ řekla nám Venis.

„Z výsledku jsem nadšená, tyhle proměny dodávají sebevědomí. A já teď nemusím používat ani fotoaplikace na zkrášlení,“ dodala se smíchem influencerka.

Venis se nedávno vrátila z delší dovolené na Bali a má spoustu plánů. Věnuje se prý seberozvoji a teď se hodlá vrhnout po hlavě za dýdžejský pult. „Budu mít teď pravidelné lekce. Plním si své sny,“ uzavřela Venis.

Další články

Načítám