Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (40) je v posledních týdnech jako vyměněný. Cestuje po světě, šíří dobro a je samý úsměv. Jeho nové image už si všímají i zahraniční média. Změnila se ale jedna zásadní věc. Nikde ho už nedoprovází vévodkyně Meghan (43).

Harry a Meghan se až donedávna rádi na veřejnosti ukazovali spolu. V květnu se dokonce vydali do Nigérie, v srpnu do Kolumbie. Titulky ale v dobrém i zlém vždy plnila hlavně Meghan, buď svými modely, nebo způsobem vystupování a dalšími záležitostmi, kvůli kterým se stala terčem pozornosti. Nedávno navíc na veřejnost začaly prosakovat informace o tom, že Meghan rozhodně není tak milou dámou, jak to většinou vypadá na veřejnosti, a že ponižuje své zaměstnance.

Princ se tak začal objevovat nejen na akcích v Americe, ale i na svých mezinárodních misích sám. Do Londýna se vydal na akci WellChild Awards, která oceňuje děti a teenagery, kteří konají dobro, poté zamířil na týdenní návštěvu jižní Afriky v rámci své organizace Sentebale. A právě tato cesta dle odborníků ukázala, jak moc se Harry snaží vylepšit svůj profil. Prý se vrací ke způsobu, jakým rozvíjel své charitativní aktivity, než se oženil.

Královský autor Phil Dampier řekl, že Harry v Londýně „ukázal svou nejlepší stránku, ale je příliš brzy říkat, že skutečně začal novou kapitolu“. „Pokud bude Harry dělat více akcí ve stylu WellChild a méně fňukat, ocením to,“ řekl MailOnline.

Co se ale stalo s Meghan? Oficiálně nikdo neprohlásil, proč už se s Harrym ve společnosti neobjevuje, a hovoří se o tom, že alespoň bude mít víc času na svou firmu American Rivera Orchard, jejíž stránky ale stále zejí prázdnotou. Neoficiálně je to prý ale nový PR tým, který Harryho nově nasměroval a společensky ho měl „odříznout“ od jeho manželky, která ve světě není příliš oblíbená.

„Nyní se zdá, že se do všeho pouští sám a dělá věci bez ní, a možná je to cesta vpřed. Takže pokud se Harry vrátí, je to dobrá věc. Ale bude to chtít víc než se pár týdnů snažit o pozitivní titulky, aby získal zpět důvěru své rodiny a náklonnost veřejnosti,“ uvedl Phil Dampier.

„Poprvé po letech šel na slavnostní předávání cen, ne proto, aby nějaké dostal. Poprvé po letech přijel veselý, ne znechucený, pronesl projev, kterým vzdal hold ostatním, ne sobě, a přinesl radost lidem, které potkal. Zkrátka dělal královskou práci, ke které byl trénován od narození, a dělal ji skvěle. Podívejte, možná se tu nechám unést. Může to být falešný úsvit. Ale možná je načase opatrně pozdravit, vítej zpátky, Harry. Chyběl jsi nám,“ řekla The Times další odbornice na královské vztahy Hillary Rose.

Další články

Načítám