Hlavní obsah
Článek

Pokud v někom ještě hořela jiskřička naděje, že se Suri po dovršení svých osmnáctých narozenin usmíří se svým tátou, tak teď ji může definitivně zhasnout. Osmnáctiletá budoucí studentka vysoké školy se „zbavila“ nejen tátových alimentů, ale i jeho příjmení.

Suri prý svého tátu neviděla dvanáct let, od té doby, co se její rodiče rozešli. Důvodem měl být hlavně odpor její mámy Katie Holmes ke scientologické církvi, ve které je herec už léta. I přes absenci veškerého kontaktu ale Tom na svou dceru platil alimenty, které rozhodně neměly být v malé výši – v médiích se hovořilo o částce v přepočtu 726 tisíc korun měsíčně, což dělá za rok skoro devět milionů korun. Ty měly na účet Katie Holmes chodit až do dceřiných osmnácti let, tedy do dubna tohoto roku.

Od té doby Katie ani Suri nemají s Tomem Cruisem v podstatě nic společného, což teď Suri zcela jasně dokázala. Stejně jako dvě děti Brada Pitta se i ona rozhodla zbavit tátova slavného příjmení a během promoce, kterou si užila na střední škole, už byla v promoční knize zapsána jen jako Suri Noelle, přičemž Noelle je dle zahraničních médií prostřední jméno její matky Katie Holmes.

Tento krok tak znamená nejspíš to, že Suri už se svým tátou v životě nepočítá a možná se s ním nikdy ani neuvidí. Šance jsou velmi malé i proto, že Tom Cruise v současné době žije v Londýně.

Další články

Načítám