Hlavní obsah
Článek

Možný rozvod Jennifer Lopez (55)Bena Afflecka (52) se za hranicemi řeší už několik měsíců. Posledním hřebíkem do rakve jejich vztahu měla být samostatná dovolená zpěvačky v Itálii, zatímco její manžel zůstal v Americe. Teď se ale zdá, že alespoň nějakého spojence v rodině herce popová diva rozhodně má.

Jak je to ve skutečnosti mezi JLo a jejím mužem? Ani jeden z nich se zatím nevyjádřil a oba dva lidem stále zamotávají hlavu. Ben se odstěhoval ze společného sídla páru, které se prodává, začal se více stýkat s bývalou manželkou, která bydlí pár kroků od něj, přestal a pak opět začal nosit snubní prsten. Manželé ale v posledních týdnech nebyli vidět společně ani jednou, herec tráví čas hlavně se svými dětmi a Jennifer jezdí po světě, cvičí nebo se také věnuje svým dětem.

Jaké ale bylo překvapení, když fotografové zachytili Jennifer s její nevlastní dcerou, nejstarším potomkem Bena Afflecka a Jennifer Garner Violet. S tou si vyjela na víkendový výlet, v sobotu se byly společně s kamarádkou Violet podívat na výstavě starožitností a designu v East Hamptonu v Historic Mulford Farm Museum a pak si vyšly na zmrzlinu, v neděli se pak v objetí procházely po Southamptonu a zamířily do místní restaurace 75 Main.

Violet na sobě po celou dobu měla roušku, veřejně totiž bojuje proti zákazu jejich nošení poté, co se potýkala s infekcí způsobenou viry. A zatímco Jen a Violet se očividně dobře bavily, Ben Affleck si v té době užíval jízdu na své motorce. Není tak jasné, jestli se opět začíná blýskat na lepší časy a manželé k sobě mají blíž, nebo se Jennifer jen snaží více se přátelit se členy rodiny svého manžela, aby se dozvěděla, co je u Bena nového.

Další články

Načítám