Hlavní obsah
Článek

Ještě na konci června byl Jaromír Soukup (55) plný optimismu a tvrdil, že s novým vedením televize Barrandov jedná o dalších pořadech a setrvání na obrazovce. Diváci ale mají smůlu. Ze spolupráce „překvapivě“ sešlo, a tak bývalý mediální magnát musí hledat štěstí jinde.

„Vzhledem k tomu, že postupně měníme programové schéma, pořady pana Jaromíra Soukupa po vzájemné dohodě nadále nejsou v plánu,“ uvedla pro Novinky.cz mluvčí televize Kristýna Synáčová.

„Se stávajícím výkonem se v TV Barrandov myslím nemá smysl zabývat politikou. V příštích týdnech představím se svým týmem politický obsah pro online platformy,“ řekl Super.cz Soukup.

„Intenzivně připravujeme projekt lineárního televizního vysílání s politickým obsahem,“ doplnil ještě s tím, že se nevzdává ani televizních obrazovek. To ale tvrdil i na začátku léta a jak to dopadlo.

Pro pořádek dodejme, že zmíněné placené platformy zatím nejsou v Soukupově případě žádná hitparáda. Na té nejznámější, kde jeho bývalka Agáta Hanychová (39)Ornellou Koktovou (31) každý měsíc vydělává balík peněz, měl na konci srpna 17 předplatitelů. Před dvěma měsíci to bylo o 30 víc. Ani to nebylo žádné terno, ale pořád to bylo výrazně víc než nyní.

Moderátor, glosátor a podnikatel i jeho tým tak budou mít plné ruce práce, aby z propadáku udělali (případný) hit podzimu.

Související témata:

Další články

Načítám