Hlavní obsah
Článek

Zdaleka ne všichni konec Nory Fridrichové (47) v České televizi oplakávají. Svoje o tom ví nejen Alex Mynářová, která si s pořadem 168 hodin „užila“ svoje. Oddechla si i známá herečka. Také ona se vyjádřila v tom smyslu, že jí tato tvář chybět rozhodně nebude.

„Končím v České televizi. Z jednání s mými přímými nadřízenými před týdnem vyplynulo, že se mnou už nechtějí spolupracovat. Považovala jsem tudíž za logické navrhnout vedení televize svůj odchod, což jsem obratem učinila, a dnes jsme ho stvrdili dohodou a podáním ruky,“ prozradila před pár dny.

„Moc děkuju České televizi za 24 skvělých let a za to, že jsem se svými kolegy mohla posledních 18 let vyrábět pořad 168 hodin. Byla to pro mě veliká životní příležitost a zkušenost a cítím za ni ohromný vděk,“ doplnila moderátorka, která svým koncem až tak nepřekvapila.

„Teď už je pro mě ČT minulostí, nicméně ještě mě k ní vážou pracovní závazky, takže v nejbližší době budu jen dobrovolničit v našem Šatníku. Děkuju vám všem divákům za přízeň a jistotu, že kritická žurnalistika, byť nepohodlná, tak je velice potřebná. Děkuju,“ dodala Fridrichová.

Zpráva o jejím konci zarmoutila celou řadu diváků, kteří pořad 168 hodin milovali, podobně jako jeho spolutvůrkyni a moderátorku. Najde se ale i dost těch, kdo k její práci měli velké výhrady. Slavné tváře nevyjímaje. Kromě Alex Mynářové, kterou k tomu vedla osobní zkušenost, si oddechla i slavná herečka.

„Konečně,“ napsala do jedné z facebookových diskuzí řešících konec Fridrichové Kateřina Brožová (56), která za svá slova záhy posbírala nejeden lajk. Co jí vadilo, sice dále nerozvedla, podle všeho ale 168 hodin nepatřilo mezi její srdcovky.

Další články

Načítám