Hlavní obsah
Článek

Vedení Clash of the Stars během devátého galavečera oznámilo nečekanou zprávu. Promotér Tomáš Linh Le Sy před tisíci diváky a v přímém přenosu prohlásil, že následující listopadový turnaj s číslem 10 bude vůbec posledním a že celá organizace poté končí.

Konec Clash of the Stars? Vedení organizace šokovalo fanoušky. „Přátelé, moc vám všem děkuji. Opět nezapomenutelná a skvělá noc! Clash of the Stars 9 Skandál je minulostí, před sebou máme poslední galavečer, COTS číslo 10 v Brně,“ prohlásil promotér Tomáš Le Sy na závěr 9. galavečera, který se uskutečnil v sobotu 7. 9. Desátý galavečer, který by měl být tím vůbec definitivně posledním, nese název „The End“ aneb „Konec“.

Le Sy zároveň vyzval na souboj svého dlouhodobého rivala Aleše Bejra - právě tento žádaný souboj by chtěl na závěr doručit divákům COTS.

Mnozí fanoušci ale nečekané zprávě nemohou uvěřit a myslí si, že se jedná o součást proma. „Tome, pořád ti tam někde chybí to slovo, ,tento rok‘. Kravina, že by to končilo,“ reagují v komentářích pod příspěvkem organizace. „Poslední Clash s číslem 10, ale několik lidí už propálilo Clash 11 a u všech se plánují další zápasy. Takže buď Clash 10 bude mít 50 zápasů a nebo se to jen nějak rebranduje,“ nebo „Ta značka je v troskách, po desítce se udělá rebranding a překope koncept. Nic víc bych v tom nehledal. Nový jméno a první galavečer klidně v O2,“ myslí si diváci.

Další články

Načítám