Hlavní obsah
Článek

Ve formě a dobrém rozpoložení se na červeném koberci objevil herec a muzikant John Stamos. Tvář, kterou si leckdo vybaví z rodinného seriálu Plný dům nebo z Pohotovosti, vyššímu věku rozhodně neodpovídá. Jeho oblečení a postava už vůbec ne. Takhle by chtěl stárnout každý.

Oblíbená a oceňovaná animovaná pohádka V hlavě se po devíti letech dočkala druhého dílu. Na její premiéře nechyběl ani skalní fanoušek Disneyho herec John Stamos (60). Přišel v tričku s Mickey Mousem a s úsměvem od ucha k uchu. Ve filmu sice nepropůjčil žádné postavě svůj hlas, ani tak si ale premiéru očekávaného animáku nemohl nechat ujít.

Od své posedlosti vším z produkce Disneyho se chtěl John dříve distancovat, dnes však hrdě hlásá, že se za to nestydí. Zásluhy na změně pohledu připisuje Ryanu Goslingovi, který se mu před lety na společné večeři svěřil, že je také velkým fanouškem. Spřízněná duše znamenala pro Johna velký obrat.

Svou lásku k Disneyho světu sdílí i se svou ženou Caitlin McHugh Stamos, se kterou se zasnoubili i strávili líbánky právě v Disneyho parcích. Dnes spolu mají šestiletého syna, který nepadl daleko od stromu a také z něho vyrůstá disneyovský nadšenec. Navíc má prý velkou zásluhu na hercově pomalém stárnutí.

Poslední dobou se John věnuje spíše epizodním rolím v seriálech, případně divadlu, a také jamuje se skupinou The Beach Boys. U těch hostuje velmi rád, jejich muziku totiž miluje celý svůj život. Když ho hudební legendy přizvaly na pódium poprvé, bylo mu teprve 19 let. Nyní s nimi vyráží na turné každé léto.

Související témata:
Animované filmy

Další články

Načítám