Hlavní obsah
Článek

Ještě než se zamyslela nad rozmary počasí, předpovědí meteorologů a popřála všem mnoho sil a pevnou vůli, stihla Danuše Nerudová pořádný rýpanec do koalice Stačilo! a komunistů.

„Komunistický spolek Stačilo! prodává na svém e-shopu trička se srpem a kladivem nebo s Leninem. Krásný důkaz, že i když soudružka Konečná vyměnila rudou knížku za bílé tričko, pořád zůstává komunistkou,“ zamyslela se europoslankyně.

„Karel Schwarzenberg měl svatou pravdu, že komunisté jsou jako vajgly v hajzlu, které pořád splachujete, ale vždycky znovu vyplavou,“ citovala známého státníka. Ne náhodou jeho slova tasila nedlouho před krajskými a senátními volbami.

„Není propagování komunismu trestné? Proč ještě nesedí?“ podivil se v následné diskusi Tommy.

Od splachování nedopalků Nerudová plynule přešla k aktuální situaci v Česku. „Stejně jako mnozí z vás i já si občas zanadávám na špatnou předpověď počasí. Tentokrát ale upřímně doufám, že se meteorologové mýlí,“ předeslala.

„U nás prší už od včerejška. Čekají nás velmi náročné dny a chci vás všechny požádat o maximální spolupráci a dodržování pravidel a pokynů zasahujících složek. Vaše bezpečnost je na prvním místě,“ ubezpečila.

„Zároveň bych chtěla z celého srdce poděkovat všem, kteří se podílejí na zajištění naší bezpečnosti – přeji vám mnoho sil, pevnou vůli a děkuji vám,“ doplnila ve svém příspěvku na sociální síti,“ dodala Nerudová s tím, že pokud budeme společně respektovat pokyny, sledovat aktuální informace a zachováme klid, zvládneme to.

Další články

Načítám