Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Zahradnická prožívá své třetí těhotenství. Termín porodu už je za dveřmi, a tak její účast na novinářském dni seriálu Jedna rodina většinu jejích kolegů překvapila. Hned po jejím příchodu se divili, že ještě neporodila.

Přijít by to však mohlo už každým dnem. „V podstatě jo, přijde to, až to přijde, až se bude chtít na svět,“ svěřila se Lenka Zahradnická, která dorazila do kavárny v delších černých šatech, pod kterými skrývala své těhotenské bříško. Doma jí dělají radost už dcera Jasmínka a Jovanka, přípravy na další přírůstek tak herečka neprožívala.

„My jsme takový punkáči, jak už je to miminko třetí, tak doma nejsme připravení vůbec. Je pravda, že hnízdící syndrom proběhl. Úplně hystericky jsem nutila manžela, ať vymaluje byt, já jsem něco lakovala v pokojíčku a přesouvali jsme věci, abychom se tam logisticky vešli. Jinak mám skříňku, kde mám pár věcí,“ svěřila se herečka, která se bude v seriálu Jedna rodina objevovat i v nové sezoně.

„Máme předtočeno, točila jsem do konce června, to jsem měla poslední natáčecí den,“ řekla nám Lenka s tím, že si chce mateřství užít. „Strašně ráda pracuji, ale také jsem strašně ráda máma,“ svěřila se Lenka, která už s manželem ví, zda budou mít kluka nebo holku.

„Chtěli jsme se nechat překvapit, ale my to víme, ale necháváme to jako překvapení pro ostatní,“ dodala herečka. S vybíráním jména si hlavu zatím také nelámali. Nechali totiž s manželem výběr na dcerách. „Vymyslely to jméno holčičky, bylo to na první dobrou. Já jsem s tím jménem v pohodě. Manžel s tím trochu bojoval, protože jsme se nad tím ani pořádně nezamysleli, ale myslím, že to tak dopadne, protože jiné v záloze nemáme,“ řekla s úsměvem Lenka Zahradnická.

Další články

Načítám