Hlavní obsah
Článek

Začátkem září se Lenka Zahradnická stala trojnásobnou maminkou. Herečka s manželem přivítala na světě syna. Chlapečkovi dali jméno Jonáš, které vybrali jejich dvě dcery Jasmínka a Jovanka.

O strasti v šestinedělí se oblíbená herečka od začátku dělí na sociální síti. Ostatním maminkám popsala nejen to, jak se cítí v prvních dnech jako trojnásobná máma, ale i to, jaký její porod, který i po třetí probíhal přirozeně, vlastně byl. „Měla jsem krásný porod. Byla sranda, byla to dlouhá noc a ani na vteřinu jsem neměla důvod propadnout panice nebo nejistotě. Rozhodla jsem se si to „užít“, protože vím, že je to naposled,“ svěřila se Lenka.

Hvězda seriálu Jedna rodina, která se nyní stále objevuje na obrazovce, mateřství a vše okolo příliš neprožívá a jede si na poklidné vlně. „My jsme takový punkáči, jak už je to miminko třetí, tak doma nejsme připravení vůbec. Je pravda, že hnízdící syndrom proběhl,“ svěřila se ještě před narozením syna herečka, která se nyní pochlubila i intimní chvilkou se synem.

Herečka se tak zvěčnila s novorozeným chlapečkem u prsu. „Kojím často, kojím ráda a je mi jedno, kdo si o tom co myslí. Nic přirozenějšího není. A je dar, když to jde,“ svěřila se Zahradnická, která se tak přidala k trendu matek, jež se chlubí fotkami u prsu.

Další články

Načítám