Hlavní obsah
Článek

Organizace Clash of the Stars, která je známá svými bizarními zápasy, přišla po vyhrocené tiskové konferenci, kde jeden ze zápasníků vyhrožoval „v rámci show“ smrtí i ubodáním homosexuálům, o svého největšího sponzora. Tedy sázkovou kancelář Fortunu.

„Aktuální události musíme rezolutně odmítnout, a i v jejich kontextu další pokračování spolupráce není možné. Chápeme, že bizár, hledání červené linie a její posouvání je principem, na kterém je organizace Clash of the Stars postavena. I přesto, že jsme se v minulosti v některých otázkách neshodli, názor Fortuny byl brán v potaz,“ stojí v tiskové zprávě, kterou redakci Super.cz poskytla Fortuna.

„V poslední době ale vnímáme, že směřování organizace se s našimi vlastními hodnotami neslučuje. Chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci týmu kolem Clashe. Díky jejich nasazení se podařilo připravit řadu eventů, které dokázaly naplnit největší arény v Česku a k tomu zaujmout další tisíce sledujících online,“ dodal manažer sponzoringu.

Organizace Clash of the Stars potvrdila Super.cz, že bizarního zápasníka Samira Marginu za jeho nechutné výroky vyhodila. Přestože Samir tvrdí, že se jednalo pouze o show, tak už se případem začala zabývat policie.

„Byly to čisté emoce, jediné, čeho trošku lituju, bylo, že mi to trošku přeskočilo s tím bodáním. Už stokrát jsem ale řekl, že proti slušným homosexuálům nic nemám. Avšak tento druh, který plive na lidi a dělá ostudu slušným homosexuálům, tak tam je nenávist. Proto mi to ulítlo a lituju toho. Byla to show, kterou lidé chtějí, a předvedl jsem ji, ale bitky a násilí bude jedině v kleci, kam patří. Clash je čistá show. Lidé to tak vnímají a všichni to čekají. Je to obrovský cirkus a já jsem jejich velitel. Bylo to za hranou, ale to dělají ty emoce. Proti slušným homosexuálům nic nemám a určitě bych nikoho nezabíjel. Nechci jít sedět, když mám takhle rozjetou kariéru,“ řekl Samir Super.cz po tiskové konferenci.

Související témata:
Fortuna

Další články

Načítám