Hlavní obsah
Článek

Šéfkuchař Ondřej Slanina se oženil. Za manželku si vzal stylistku Veroniku Saic. Svatba se konala v luxusním pražském hotelu, kde ženich vede zámeckou restauraci.

Mezi pozvanými byly například zpěvačky Monika Absolonová nebo Martina Pártlová. „Gratuluju,“ blahopřála druhá zmíněná na sociální síti, kde sdílela fotku s novomanžely. „Člověk jde na narozky a ona je z toho svatba! Tak hodně štěstí, drobotino!“ popřál veřejně další z hvězdných hostů, cukrář Josef Maršálek.

Ve stejném duchu se neslo i několik dalších přání, manželé si tak pro své přátele, kteří zřejmě měli za to, že jdou na narozeninovou party, připravili pořádné překvapení. Slanina totiž v pátek 16. srpna oslavil kulatou čtyřicítku.

Již loni přitom média informovala o sňatku šéfkuchaře. Tehdy sdílel video se svou partnerkou, na němž byl on ve volnočasovém oděvu, ona v bílých svatebních šatech. K tomu psali, že mají recept na lásku. Tehdy jim také fanoušci a přátelé hromadně gratulovali. Až nyní objasnil, že nešlo o svatbu, ta proběhla až letos. „Jen jsme postli recept na štěstí,“ napsal.

Pro oba šlo o druhý sňatek, oba mají také děti. Slanina jednoho syna, Saic má kluky dva.

V minulosti se Veronika Saic profesionálně věnovala tanci, zúčastnila se i StarDance. Ve čtvrté řadě tančila se Slaninovým televizním parťákem Filipem Sajlerem. Nyní se věnuje stylingu.

Související témata:
Ondřej Slanina

Další články

Načítám