Hlavní obsah
Článek

Na konci loňského roku ukázala Marie Rottrová (82) v naší největší aréně, že má stále neuvěřitelnou energii a sílu a ani v létě tomu není jinak. Legendární ostravská rodačka vystoupila i na hudebním festivalu Benátská, kam přijela po šesti letech.

Lidé jen žasli nad její vitalitou. Nikdo by si netroufal říci, že tato dáma oslavila před dvěma lety osmé kulaté narozeniny. Zpěvačka patří mezi celebrity, které umí stárnout s grácií. „O pleť se starám minimálně. Lidé z mé rodiny mě lákají na různé kosmetické procedury, marně. Nedělám si se sebou velký starosti. Odlíčím se večer, opláchnu se hodně horkou vodou, osuším se a do vlhké pleti si natřu dobrý krém. Já myslím, že jsem přes dvacet let, možná déle nebyla na kosmetice,“ svěřila se nedávno Super.cz.

„Maruška je pořád krásná, klobouk dolů v jejím věku. Za mě super vzpomínky, je to prostě dáma,“ okomentovala její vystoupení jedna z fanynek. „Dámou byla a dámou zůstává dál,“ přidal se další obdivovatel.

Svěžest si Rottrová zachovává i díky svému muži Milanovi, který je o patnáct let mladší než ona. „Je to určitě skvělé mít vedle sebe mladšího muže. Já jsem tím pádem obklopená mladými lidmi. Já se neobklopuju důchodci. Mě to nebaví.“

Svá letošní vystoupení Rottrová završí v prosinci v O2 areně, kde vystoupí společně s Janáčkovou filharmonií Ostrava.

Související témata:
Festival Benátská!

Další články

Načítám