Hlavní obsah
Článek

Gisele Bündchen (44) patřila k jedněm z nejlépe placených topmodelek světa a v minulosti také okouzlila slavné muže. Ne všichni lidé ovšem vědí, že kráska má ještě sestru, a to dokonce dvojče. Identická ale tahle dvojčata nejsou.

Jméno Gisele Bündchen dlouhá léta platilo za synonymum pro skutečnou krásu. Modelka kdysi žila i s Leonardem DiCapriem, nakonec zakotvila v náruči fotbalisty Toma Bradyho, se kterým má dvě děti. Ani tento vztah ale nevydržel navždy, a i když Gisele prohlašovala, že rozvod s Tomem byla jedna z nejhorších věcí, která se jí v životě stala, teď už je šťastná se svým instruktorem jiu-jitsu Joaquimem Valentem.

Mnoho lidí ale možná neví, že úspěšných modelek z rodiny Bündchen mohlo vzejít mnohem více. Gisele má totiž pět sester, jen ona se ale vrhla na dráhu, která ji vynesla ke hvězdám. Ostatní dámy, Raquel, Graziela, Gabriela, Rafaela a o pět minut mladší dvojče Patricia, si vybraly zcela jiná povolání. A podle lidí je to škoda. Modelka totiž slavila narozeniny právě se svým dvojčetem a to sklidilo mnoho komplimentů.

Dvě identické krásky by ale lidé hledali marně. Gisele a Patricia jsou totiž dvojčata dvojvaječná, a tak každá ze sester po rodičích podědila trochu jiné půvaby. „Jsem vděčná, že mohu oslavit další rok kolem slunce se svou super sestrou. Děkuji všem za všechnu lásku a přání k narozeninám. Cítím se požehnaná, že jsem obklopena takovým množstvím lásky. Těším se na to, co nás čeká,“ napsala Gisele ke snímkům, na kterých se sestrou pózuje.

„Patricia také mohla být supermodelkou,“ rozplývá se jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Její sestra je velmi krásná,“ přidává se další. „Sestra je krásnější,“ myslí si dokonce třetí čtenář. Patricia ale místo světel reflektorů dala raději přednost práci právě pro sestru – léta pracuje jako její manažerka. Ostatně pro Gisele dělají i další tři sestry – jedna jí poskytuje právní služby, druhá je účetní a třetí spravuje webové stránky. Jen jedna z dam se živí samostatně, a to jako soudkyně.

Další články

Načítám