Hlavní obsah
Článek

Kráska s alabastrovou pletí Ema Businská se divácky proslavila díky roli Kristýny Lhotské v nováckém seriálu Zlatá Labuť. Herečka nyní míří ke konkurenci a brzy ji uvidíme v novém krimiseriálu televize Prima s názvem Příběh tanečnice.

„Je to taneční seriál a musím se přiznat, že se trochu divím, že tady vůbec jsem, protože tancování, ze všech schopností herců, mi není moc blízké a osobně se za dobrou tanečnici nepovažuji. Měli jsme taneční tréninky, kde jsme se mohli zdokonalovat, tak doufám, že ten výsledek bude stát za to,“ smála se Ema.

Teď už víme, že tanec není to, co herečce drží její štíhlé křivky. Jak si tedy udržuje postavu jako proutek? „V poslední době musím říct, že jsem moc pohybu nedělala, ale ráda si jdu zaplavat. Já celkově nejsem ani velký jedlík, tak to na mé postavě je vidět. Já to mám ale zděděné po babičce,“ řekla Super.cz, že má zkrátka dobré

Léto má herečka pracovní, zábavu tak musela odložit na druhou kolej. „Minulý rok jsem byla například na festivalu Colours of Ostrava a bylo to bezva, ale letos být nikde nemůžu, protože mám hodně práce,“ dodala i tak optimisticky Ema Businská.

Další články

Načítám