Hlavní obsah
Článek

Americká mediální celebrita Kim Kardashian (43) a její sestra Khloé (40) strávily několik posledních dní v Indii, kam vycestovaly především kvůli svatbě Ananta Ambaniho, syna nejbohatšího Inda Mukeše Ambaniho. Veselka, která údajně i se všemi předsvatebními oslavami spolkla v přepočtu 7,5 miliardy korun, byla přehlídkou honosných rób, kterých jen Kim předvedla hned několik. Maminka čtyř dětí ovšem ukázala i svou lidskou tvář a během návštěvy tradičního chrámu v Bombaji rozdávala dětem jídlo.

Oděná do tradičního indického oděvu Kim dětem nandávala jídlo na talíře a vřele se na ně u toho usmívala. Přestože tamní chudé poměry jsou pro ni velkou neznámou, projevila Kim i svou lidskou tvář a chovala se mile a s pokorou. I když by se mohlo zdát, že šlo o pouhé divadélko na kamery do rodinné reality show The Kardashians, Kim je známá i tím, že věnuje značnou část finančních prostředků na dobročinné účely.

Během svého pobytu v nejlidnatější zemi světa Kardashian volila hned několik modelů v červené barvě. Jeden z nich dokonce vynesla i na samotný obřad Ambaniho s Radhikou Merchant, za což sklidila poměrně velkou kritiku.

A proč tomu tak bylo? Červená barva totiž bývá podle tradice vyhrazena pro indické nevěsty, a tak se Kim prý dopustila podobného faux pas, jako kdyby si v našich končinách na sebe jako svatební host vzala róbu bílou. Červená je totiž v asijských zemích považována za barvu štěstí.

4
fotky

Další články

Načítám