Hlavní obsah
Článek

Odborníci se již léta dohadují, jaké všechny kosmetické procedury má za sebou Kim Kardashian (43). Jelikož televizní hvězda ohledně tohoto tématu mlží, nezbývá expertům na toto téma předkládat pouhé domněnky podložené srovnávacími fotografiemi. A právě na pondělním plese Met Gala prý Kim předvedla další místo, kam si údajně nechala vpravit výplně…

Zpočátku to byl Kimin nepřirozeně útlý pas, jenž vynikl v korzetu Maison Margiela a který všechny na jejím plesovém stylingu nejvíce zaujal, ale nyní odborníci na plastickou chirurgii přišli s tím, že Kim s největší pravděpodobností podstoupila nový zákrok na rukou, respektive na jejich hřbetech, které se zdály být vypjatější a plnější než dřív.

Samotná Kim se před dvěma lety nechala slyšet, že její ruce jsou vrásčité a hrubé a jsou jednou z věcí, kvůli nimž se cítí nejistě, ale na plese se zdály být naprosto vyhlazené. Podle Dany Omari-Harrell, která se specializuje na tematiku plastické chirurgie, Kim mohla absolvovat výplně rukou, což je zákrok, během nějž se redukují vrásky na rukou výplněmi aplikovanými injekčně.

„Možná si udělala radiesse (dermální výplně), výplně tukem nebo sculptra, případně jejich kombinaci. Existuje několik dalších procedur, kterými si lidé nechávají vyplňovat své ruce. Lasery či mikrojehličky obnoví povrch a pomohou s tvorbou kolagenu, ale ruce nepůsobí plnější, proto věřím, že si provedla laser i výplně. Kim je teď také mnohem hubenější, než bývala, a takové by měly být i její ruce, ale je tomu naopak,“ vysvětluje Dana Omari-Harrell.

Další články

Načítám