Hlavní obsah
Článek

Kickboxerka Martina Ptáčková (27) se na podzim ukáže po boku tanečníka Dominika Vodičky (28) v nové řadě StarDance v naprosto nové roli. Tato drsnačka, která je zvyklá bojovat v ringu, si nyní zvyká na to být dívenkou s lehkými pohyby.

Když jsme měli první trénink, tak já jsem hned dávala ruce do krytu,“ smála se během našeho rozhovoru. „Martina je úžasná, poslouchá. Je ale zvyklá fungovat sama a silově. My v tom páru fungujeme ve dvou, a ne silově. Jemně všechno protahujeme. Pro ni je to úplná neznámá. Ona jede takový styl a pak přišel nějaký Vodička bláznívej a chce to jinak. Je to navíc první tanečnice, která mě zvedla,“ doplnil se smíchem její taneční partner pro Super.cz.

Trénování Martině komplikuje i vážný úraz, který se jí před časem stal. Do toho si zvyká být na podpatcích, které ve svém oboru vůbec nenosí. „Myslela jsem si, že to bude horší, ale jsem po těžkém úraze, že jsem měla rozdrcené chodidlo, a občas mi ta noha trochu nateče, ale jedeme dál.“ pokračovala v rozhovoru Martina.

„Nejhorší je, že Martina má tu nohu zahojenou špatně. Nedělala dostatečný strečink a přirozeně jí ta noha teď chodí dovnitř, ale my na tom makáme. Martina je navíc taková, že když ji něco bolí, tak to stejně neřekne,“ dodal Dominik.

Další články

Načítám