Hlavní obsah
Článek

Patřil mezi nejtalentovanější a nejváženější hollywoodské herce, jeho výkony byly dokonce oceněny dvěma Oscary. Stačilo ovšem obvinění ze sexuálního napadení a Kevinu Spaceymu se zhroutil život jako domeček z karet…

Jak smutně příznačné s ohledem na jednu z jeho nejslavnějších rolí v seriálu Dům z karet. Spacey nyní v emotivním rozhovoru s moderátorem Piersem Morganem v jeho pořadu Uncensored přiznal, jak na tom je.

Spacey v upřímném rozhovoru řekl, že je na pokraji vyhlášení bankrotu. Zruinovaly ho výdaje za právníky během soudního sporu, v němž se snažil očistit své jméno. To se mu přitom podařilo a herec nebyl odsouzen ani v jednom z případů, z nichž byl obviněn.

V Hollywoodu zároveň ihned poté, co byl osočen hercem Anthonym Rappem ze sexuálního obtěžování, dostal stopku a nové role se bohužel nehrnou ani nyní. Rapp před sedmi lety prohlásil, že jej Spacey v roce 1986 obtěžoval, když mu bylo čtrnáct a Spaceymu šestadvacet let. Později se připojili další muži se svými obviněními.

Herec podle svých slov dál není schopen platit účty, dokonce ani za svůj dům v Baltimoru. Na Morganovu otázku, kde teď žije, Kevin odpověděl: „No, je legrační, že ses na to zeptal, protože tenhle týden mi zabavili dům. Můj dům se prodává v aukci. Takže se musím vrátit do Baltimoru a dát si všechny věci do skladu. Takže odpověď na tuto otázku je, že si vlastně nejsem úplně jistý, kde teď budu bydlet, v Baltimoru jsem od té doby, co jsme tam začali natáčet Dům z karet.“

Když došlo na dotaz, zda myslel na to, že by si vzal život, Kevina přemohly emoce a následně na dotaz Morgana, proč byl dům zabaven, odvětil: „Protože nemohu platit účty a splácet dluhy, které mám.“ Když se jej Morgan zeptal, kolik má teď peněz, odvětil herec s pohnutým hlasem, že žádné. Spacey následně ještě přiznal, že jeho dluhy jsou několikamilionové.

Další články

Načítám