Hlavní obsah
Článek

Vilu lásky na Kanárských ostrovech již opustila i Kerol, která si v Love Islandu svou drahou polovičku bohužel nenašla. Po návratu do Česka na ni ale už na letišti čekala rozkošná tříletá dcerka a milovaná rodina. Jak hodnotí svou účast v reality show a udělala by zpětně něco jinak?

Doma je teprve pár dní a své pocity nejspíše ještě vstřebává. Po vyřazení z Love Islandu ale i tak jednoznačně říká, že zpětně by nic neudělala jinak. „Nelituji asi ničeho, co se tam odehrálo. Možná jsem někoho párkrát odsoudila na první pohled a pak jsem zjistila, že právě ti lidi byli ti nejlepší… takže bych asi jen neodsuzovala na první pohled,“ hodnotí své vystupování před kamerami Kerol.

Kerol opustila vilu společně s Adamem a doma jsou oba teprve pár dnů. Ani jeden ve vile nenašel to správné propojení, přesto si odnesli zážitek na celý život. „Užila jsem si to, bylo to neskutečný, ale myslím si, že je dobře, že už jsem jela domů, protože to propojení mezi mnou a ostatními účastníky asi nebylo tak intenzivní a silný. Myslím si, že jiní lidé si to zaslouží víc,“ říká v rozhovoru pro Super.cz, který nám poskytla na galavečeru bojových sportů RFA x IAF.

Po příletu se Kerol dočkala dojemného přivítání. Na letišti na ni čekala tříletá dcerka a rodina. Konečně pak měla také možnost po několika týdnech vzít do ruky svůj telefon. „Dostala jsem do ruky telefon a na svém instagramu jsem měla jen pozitivní zprávy, ale ten hejt, který jsem viděla v komentářích pod články, a co mi říkala mamka, čím si musela projít… to byl docela masakr,“ přiznává vyřazená účastnice. Ta čelila největší kritice právě kvůli rozhodnutí „opustit“ svou dcerku nebo kvůli tomu, že se živí hraním tenisu v titěrných bikinách. Z hejtů si však těžkou hlavu nedělá.

5
fotek

Další články

Načítám