Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Jennie Garth je trojnásobnou maminkou. S dnes již exmanželem Peterem Facinallim má tři dcery. U představitelky Kelly Taylor ze seriálového hitu devadesátek Beverly Hills 90210 to doma vypadá jako v klubu blondýnek a herečka je rozhodně nezapře. Jennie se nedávno dcerami pochlubila i na Instagramu, kde k příležitosti narozenin své nejstarší dcery sdílela několik společných fotek.

S otcem dívek se herečka rozešla v roce 2012 a o tři roky později si vzala dalšího herce Davea Abramse (43). O pár let později se ale rozešli a strávili deset měsíců od sebe. Nyní jsou prý ale šťastnější než kdy dřív.

Ale zpět k dcerám - nejstarší Luce Belle je již sedmadvacet, Lole je 21 a nejmladší Fioně sedmnáct. Dvě starší dcery se přitom snaží jít v maminčiných šlépějích a zkouší to u filmu.

Navzdory nabitému programu se herečka vždy snažila trávit s nimi maximum času, a tak je pojí i krásný a kamarádský vztah. Vyměňuje si s nimi prý oblečení, naučila je řídit, a dokonce je vzala na jeden z koncertů Taylor Swift.

Herečka si navíc plně uvědomuje, že během dospívání dcer je všechno jinak, a výchovu označila za úplně jinou hru. „Když jsi rodič, můžeš třeba jen špatně dýchat a je to jako konec světa. Ale většinou si myslí, že jsem docela v pohodě, a můžeme si i popovídat,“ řekla s nadhledem Garth.

Další články

Načítám