Hlavní obsah
Článek

Bez make-upový trend mezi celebritami odstartovala už před osmi lety zpěvačka Alicia Keys, podporuje jej i herečka Jessica Biel a momentálně je nejslavnější zastánkyní zcela přirozeného looku Pamela Anderson. A jak se zdá, podobnou filozofii se rozhodla razit i tenistka Venus Williams, která se bez náznaku nalíčení objevila v pondělí v Paříži.

Venus je tak další celebritou, která zavítala do francouzské metropole během tamního týdne módy. V odvážném kompletu zkráceného blejzru a kapsáčové minisukně vyrazila na akci do restaurace pětihvězdičkového hotelu Costes.

Na rozdíl od své o rok mladší sestry Sereny Williams se Venus stále nechystá do tenisového důchodu. Nedávno také prozradila, že tenis bude hrát i nadále, a to nejen proto, aby dobře vypadala, ale také aby nezestárla.

185 centimetrů vysoká kalifornská rodačka, která se Serenou patří k nejúspěšnějším tenistkám historie, uvedla pro nové číslo Harper’s Bazaar: „Stále trénuji, ne každý den jako dřív, ale na kurtu budu muset být pořád. Je to skvělý způsob, jak zůstat fit, spalovat kalorie a mít skvělé nohy a ruce! Pokud chcete vypadat dobře, hrajte tenis. Nezdá se to jako práce, ale je to dřina. Budu hrát, dokud budu mít chrupavky. Pokud vydržím, snad se mi vyhne i proces stárnutí,“ prozradila.

Venus, která společně se sestrou zároveň vede žebříček nejvýdělečnějších tenistek historie, před třinácti lety prozradila, že trpí Sjögrenovým syndromem způsobujícím suchost vně i uvnitř těla. Ve vzácných případech mohou komplikace s tímto revmatologicko-autoimunitním onemocnění vést k infekcím slinných žláz, problémy s ledvinami, vředy nebo pankreatitidou.

Další články

Načítám