Hlavní obsah
Článek

Slovenský premiér Robert Fico symbolicky zlomil berle, kterými si pomáhal při chůzi po zranění, jež utrpěl při atentátu.

„Jak se říká, co vás nezabije, to vás posílí. Když vás nezničí média, političtí odpůrci vás nezavřou a jejich aktivista vás nezabije, vyjdete z celé věci silnější. Ode dneška bez pomůcek na chůzi,“ pochlubil se slovenský premiér.

„Plno sil do práce pro všechny Slovenky a Slováky,“ popřál asistent slovenského poslance Peter Gašparovič. „Přeju hodně zdraví a sil,“ doplnila Anna. „Pevné zdraví, a ať vám to šlape, pane premiére,“ popřála Věra.

„Hlavně to zdravíčko, šéfe,“ popřál mu spolustraník Dávid Šípoš. „Super, gratuluji,“ přidal se k zástupu gratulantů Milan. A že jich bylo! Ficův status o berli a uvědomění si vlastní síly posbíral přes 25 tisíc lajků a více než tři tisícovky komentářů, které byly v drtivé většině pochvalné a zdraví i štěstí přející.

V tomto ohledu by mu mohli státníci mnohem větších zemí závidět. Je vidět, že Slováci, respektive jejich velká část už si svého hrdinu vybrala. A že legendární Jánošík by vedle Ficovy aureoly zbledl závistí.

Další články

Načítám