Hlavní obsah
Článek

Kateřina Brožová (56) je jednou z žen, o kterých se dá s jistotou říct, že zrají jako dobré víno. Ve svých šestapadesáti letech je muži snad stále více opěvovaná, a to nejen českými fanoušky.

Většinou se u žen věk spíše neříká. U herečky je ale zaprvé větší potíž s jeho skrýváním, zadruhé zrovna u Kateřiny Brožové není důvod jej tajit. Herečka před pár lety překročila padesátku, ze které má mnoho dam obavy, může být ale pro ně inspirací. Lichotky se totiž na její adresu jen hrnou. A Kateřina si očividně zájmu svých fanoušků užívá a čas od času s nimi sdílí nějakou tu pěknou fotku v plavkách.

Nedávno byla v zahraničí se svou dcerou a své tělo předvedla na lodi, nyní je ve Španělsku u koní, jak sama prozradila. Opět si ale najde čas i na pobyt na pláži nebo vyjížďku lodí, na které si může nechat udělat krásně fotogenický obrázek. Zvlášť když v zahraničí na rozdíl od Česka vládne krásné počasí. „Trochu sluníčka do našich končin,“ připsala herečka ke snímku, který její sledující opět kvitovali s povděkem.

„Paní Kateřino… když Vás bůh tvořil, měl opravdu moc dobrej den,“ píše jí jeden z českých fanoušků. U našich slavných tváří se ale příliš často nestává, aby jim lichotky chodily dokonce v několika světových jazycích. „Sehr attraktiv, meine Liebe,“ „Wow!!! Can we meet? Stefan!!!“ nebo „Vous êtes très jolie,“ což jsou povětšinou obdoby věty, jste moc krásná. Kateřina se tak díky lichotkám dokonce může učit i cizí jazyky. Kromě angličtiny, němčiny a francouzštiny jí totiž píšou i lichotníci ze Španělska, Itálie nebo Ruska. A to už se česká herečka může cítit skoro jako hollywoodská hvězda.

A nedávno přiznala, že se po delší době opět vrací i na filmové plátno. „Je pravda, že to mě dlouho míjelo, což mě mrzí. Možná jsem byla příliš dlouho stejným typem. Mám roztočený film, kvůli kterému se musím barvit na tmavší odstín. Jde o rodinný film Léto s Evženem a hlavní roli hraje Jiří Dvořák, se kterým jsme léta kamarádi,“ řekla Super.cz.

Další články

Načítám