Hlavní obsah
Článek

Móda ji baví, sleduje tvorbu mladých českých návrhářů. Herečka Kristýna Janáčková ostatně přiznává, že má problém sehnat oblečení v běžné konfekci. „Měřím jen 160 centimetrů, navíc jsem dost drobná, takže si musím dávat skoro všechno upravovat,“ řekla Super.cz.

„Mám pocit, že se málokdy počítá s takovými postavami, jakou mám já. I když si vezmu XS, stále se potýkám s tím, že mi to musejí upravovat. A nemám problém jen s délkou, ale i přes prsa a někdy i přes pas. Což je možná dané i tím, že jsem obě své děti dva roky kojila,“ míní.

Svoji výšku ale nevnímá jen jako nevýhodu. „Neměnila bych, určitě bych nechtěla mít třeba metr sedmdesát a výš. Jsem úplně spokojená a ostatní se dokážou přizpůsobit. Můžu mít třeba i menšího muže. Tím tedy myslím herecké partnery, protože můj manžel měří 188 centimetrů,“ doplnila.

„Ale je fakt, že jsem natáčela s jedním kolegou, který měl skoro dva metry, a to už bylo trochu moc. Když jsme spolu měli nějaké konverzace, museli mi dát pod nohy schůdky, abychom se oba vešli do záběru,“ smála se švagrová herečky Ani Geislerové.

Další články

Načítám