Hlavní obsah
Článek

Když spolu s návrhářkou Natali Ruden (54) vybíraly, jakou róbu obléknout na zahájení karlovarského festivalu, jedno si neuvědomily. Zpěvačka Lenka Graf měla u šatů tak bohatou sukni, že když si před zahajovacím filmem sedla do kina, zakryla jí muže sedící po jejích bocích jako dekou. Jedním z pánů byl naštěstí její manžel.

Dopředu jsem je varovala a i ten druhý pán byl neuvěřitelně milý a říkal, že to nevadí. Takže jsem přes ně rozložila sukni jako deku. Naštěstí byla v sále funkční klimatizace, protože je pekelné vedro. To by jim to asi jinak moc příjemné nebylo,“ smála se Lenka, která si na festival přivezla šatů více, protože jsou s manželem pozváni také na různé večírky.

Do kina se zpěvačka nechystá a jako jedna z mála přiznala, že festivalové snímky nejsou úplně podle jejího gusta. „Jsem tady jen do středy, protože pak mám koncert s Felixem Slováčkem. Program máme každý den a filmy v něm nejsou. Za dobu, co sem jezdím, jsem neviděla jediný,“ přiznala.

„Já nejsem vůbec náročný divák, takže bych to neocenila. Líbí se mi filmy Zdeňka Trošky, komedie, u kterých si člověk odpočine. A vůbec nemám ráda dlouhé filmy. To půjdu radši na Verdiho nebo Vágnera, i když to taky trvá dlouho,“ uzavřela.

Další články

Načítám