Hlavní obsah
Článek

Tréninky na další řadu StarDance jsou již v plném proudu. Marta Dancingerová (32), která proslula díky seriálu Kukačky a Zlatá labuť, bude soutěžit po boku tanečníka Martina Prágra (29). Co je také spojuje, je jejich původ. Oba jsou z Moravy. Marta je ze Znojma a Martin z Hodonína.

To je vlastně pravda, ale ještě jsme si nedali víno spolu,“ reagovala na tento fakt Marta během rozhovoru pro Super.cz. „Většinou tady na tréninku v ČT pijeme víno,“ vtipkoval ihned Martin. „A já pořád přemýšlela, co si tady dát k snídani,“ smála se Marta.

My jsme zhodnotili, že Moraváků podle mě v tomto projektu moc není. Já se cítím tak, že jsem dojel odněkud zdaleka. Ted jsem narazil na moravskou krev a důležité je, že se nasmějeme. Ještě teda Jakub Mazůch je z Ostravy,“ vysvětlil Martin, proč si s Martou okamžitě sedli.

Ale teď vážně. Jak se jim tedy spolu trénuje a co Martě dělá v tanci největší problém? „Můj strašák je rumba, i když jsme ji ještě pořádně nezačali trénovat, ale tuším, že to bude oříšek. Ta technika bude strašně vidět a to pozná i lajk, zdali je to dobře provedené,“ práskla na sebe Marta Dancingerová.

Další články

Načítám