Hlavní obsah
Článek

Cameron Diaz (52) dlouho hledala své životní štěstí. To našla až v roce 2015, kdy se provdala za muzikanta Benjiho Maddena, a o pár let později došlo dokonce i na děti.

Půvabná blondýnka byla v době své největší slávy jistě snem mnoha mužů, které okouzlovala nejen ve filmu Něco na té Mary je. A díky svému atraktivnímu vzhledu má za sebou také celkem velký výčet vztahů s více či méně slavnými muži. Mezi její partnery patřili například Matt Dillon, Jared Leto nebo Justin Timberlake.

S nikým se ale nepostavila před oltář. Život jí změnil až muzikant Benji Madden, kterého si vzala už po desetiměsíční známosti. A matkou se Cameron stala až v roce 2019, kdy s mužem prostřednictvím náhradní matky na světě přivítali dceru Raddix. A loni k ní přibyl sourozenec, syn Cardinal. Cameron kvůli rodině přerušila svou hereckou kariéru a k natáčení se zatím jednou vrátila jen v loňském roce, kdy kývla na snímek Back in Action. Později prý ale svého rozhodnutí litovala.

A jak je vidět, herečka si stále raději užívá rodinného života. Paparazzi hvězdu Charlieho andílků přistihli s jejím manželem poblíž jejich sídla v Montecitu, které je domovem mnoha celebrit a žijí zde například i Harry s Meghan. Pár měl s sebou na procházce obě děti, manželé si ale užívali také přítomnosti toho druhého, a nechyběl dokonce ani polibek.

Cameron v ležérním culíku a dioptrických brýlích vypadala jako běžná maminka, a pokud by někdo na jejím obličeji hledal zásahy plastických chirurgů, měl by nejspíš smůlu. Cameron se rozhodla „stárnout s grácií“ a v minulosti nejednou prozradila, že ráda přijímá svůj věk, protože stárnutí je privilegium a ne každému se ho dostane.

„I když mi ve filmech strašně chybí, jsem ráda, že si našla hodného muže a má krásnou rodinu. Oba je mám ráda, jsou to dobří lidé. Je to úžasná herečka a vypadá velmi roztomile,“ rozplývá se jedna ze čtenářek Daily Mailu a i další komentáře se nesou ve stejném duchu. Cameron tak stále dokazuje, že existují i důležitější věc než jen hollywoodské pozlátko prchavé slávy.

Další články

Načítám