Hlavní obsah
Článek

Herečka Kate Beckinsale (51) před pár týdny vyděsila své fanoušky snímky z nemocnice. Od té doby je stále štíhlejší a lidem vadí, že svou kostnatou postavu vystavuje tak, jako by na ni snad byla pyšná. Kritika tak přichází i přesto, že herečka promluvila o tom, s čím vším se v poslední době musela potýkat.

Kate Beckinsale v poslední době pořádně zamotává lidem hlavy. Nedávno na svém Instagramu sdílela snímky z nemocnice, aniž by prozradila, co jí je. Později se doma nechala vyfotit v tričku s nápisem „ten, kdo přežil břišní problémy“. Od té doby se ztrácí před očima, a i když byla vždy štíhlá, teď už její tělo začíná vypadat nezdravě. Toho se všimli i její fanoušci, kteří o ni projevili strach na sociální síti s tím, že by měla trochu přibrat.

Proti tomu se ale herečka ohradila a rozepsala se o důvodech, které k úbytku váhy vedly. V lednu jí zemřel nevlastní otec, loni pochovala skoro devatenáctiletou kočku a nedávno byla šest týdnů v nemocnici, kde zvracela krev v důsledku Mallory-Weissova syndromu, kdy dochází k podélným trhlinám ve sliznici jícnu. Nemoc se prý projevila kvůli stresu z celého roku.

„Tohle můžu prozradit k důvodům, které přispěly k určitému úbytku hmotnosti. Co si myslíte o mém vzhledu a o tom, jak bych měla vypadat, nezávisle na jakýchkoli okolnostech v mém životě a v životě mé rodiny, není důležité,“ napsala s tím, že se snaží přežít ztráty, které ji postihly.

Lidé ale mají pocit, že předvádění velmi štíhlého těla s úsměvem na tváři rozhodně není dobrý nápad. „Něco tu opravdu nesedí. Pokud bojujete se svým zdravím, nemáte chuť se chlubit,“ myslí si jeden ze čtenářů Page Six. „Zveřejňuje příliš mnoho obrázků zdůrazňujících její kostnatou postavu, což je prakticky červená vlajka pro poruchu příjmu potravy. Je nešťastné, že si zřejmě neuvědomuje, že objemný účes a kostnatý obličej připomínají spíše kudlanku než sexsymbol,“ přidává se jiný. „Když je vaše stehno stejné velikosti jako vaše lýtko…máte potíže,“ píše třetí.

Někteří lidé si myslí, že herečka mohla zhubnout i po léku zvaném Ozempic a že možná neříká tak úplně pravdu, a to i z toho důvodu, že se prý před časem svěřila s problémy s anorexií, které měla jako mladá dívka. Tak uvidíme, jestli se Kate podaří nabrat pár kilo, aby už její tělo dál neděsilo množství jejích fanoušků.

Další články

Načítám