Hlavní obsah
Článek

Anička Slováčková (29) je velkou bojovnicí. Svádí opětovný boj s rakovinou, a tím pádem bohužel přišla znovu i o vlasy. Naučila se nosit paruky a, světe, div se, barvu vlasů i paruk, na kterou jsme u ní zvyklí, vůbec nemá v oblibě.

Lidé ji nejčastěji znají jako blondýnku a to sama nemá ráda. „Nejlíp se cítím v hnědé, mám doma jen hnědou a v té se cítím fakt skvěle. Paradoxně jsem se vždy cítila dobře v tmavých barvách. Jsem ale zasmlouvaná v televizi, že musím zůstat blondýnka, a kdybych tu smlouvu neměla, tak už bych byla dávno hnědovlasá, zrzavá, tmavá nebo i růžová, prostě cokoli jiného,“ překvapila Anička odpovědí během rozhovoru pro Super.cz. Narazila tak na stinnou stránku televizního světa.

A proč není ráda blondýnkou? „Ta blond mě na mně nebaví. Připadám si v ní hrozně tuctová. Tu hnědou mám ráda a cítím se v ní sama sebou. Možná, jak na ni nejsem zvyklá, tak mě baví víc,“ mrkla na nás.

Letošní rok byl pro Aničku ve znamení cestování a vůbec toho nelituje. Ani přes některé hejty, že by lidé s rakovinou neměli cestovat. Vše samozřejmě nejdříve řešila s lékařkou.

„Já jsem tohle léto dovoleným dala hodně, řekla jsem si, že si chci udělat co nejvíc zážitků, a dokud to tělo nějakým způsobem zvládá a věřím, že to bude zvládat čím dál tím lépe. Chtěla jsem mít v nohách tisíc mil a mít pestré zážitky a to se povedlo,“ dodala v rozhovoru Anička Slováčková, s níž jsme si povídali na její utajené narozeninové oslavě, kde dalším ženám, které přišly kvůli nemoci o vlasy, darovala prostřednictvím projektu Pokoj v hlavě i na hlavě paruku.

Další články

Načítám