Hlavní obsah
Článek

O některých párech se říká, že spíš než jako partneři vypadají jako sourozenci. A platí to i u Emmy CorrinRamiho Malka (43). Ti dva mají evidentně podobný vkus na účesy i sluneční brýle. A lidé jsou pak zmatení, kdo z nich je vlastně kdo.

Emma Corrin a Rami Malek jsou už pár měsíců velmi šťastným párem. Chodí spolu ruku v ruce na procházky, neustále se objímají a kromě natáčení jeden bez druhého neudělá ani krok. Společně se Rami, který se nejvíce proslavil rolí Freddieho Mercuryho v Bohemian Rhapsody a Emma, známá například jako Diana ze seriálu Koruna, objevili i na filmovém festivalu v Benátkách.

Do společnosti se pár vyfikl na jedničku, Do Emmy by asi nikdo v zeleném klasickém kostýmku, s malou elegantní kabelkou a ve střevících na podpatcích neřekl, že před dvěma lety prozradila, že je nebinární, tedy že se necítí být ani ženou, ani mužem. Její přítel pak oblékl tričko, ležérní modrý svetřík a černé kalhoty.

„Horší“ už to ale bylo, když se Emma a Rami šli jen tak projít a dát si něco k snědku. Oba totiž zvolili bílý top, Emma dokonce bez podprsenky, a díky podobným účesům i slunečním brýlím vypadali při polibku za stolem velmi podobně. Toho si všimli i čtenáři magazínu Daily Mail.

„Oba mají vousy. Vypadají spíše jako bratr a sestra“ nebo „Kdo je kdo?“ či „Kdo z nich je muž?“ ozývá se v komentářích. Někteří také vyzdvihují Emmu v kostýmku a nerozumějí tomu, proč se označuje jako nebinární, když ve společnosti působí jako žena. Rami Malek každopádně po boky Emmy vypadá velmi šťastně, a zlé jazyky dokonce hovoří o tom, že se svou předchozí partnerkou Lucy Boynton nevypadal takhle šťastně za celých pět let, co spolu byli.

Další články

Načítám