Hlavní obsah
Článek

Středeční večer patřil v Londýně dlouho očekávané premiéře filmu The Joker: Folie à Deux. Slavnostní promítání psychologického dramatu, které je pokračováním Jokera z roku 2019, se uskutečnilo v Cineworldu na Leicester Square a americká popová diva Lady Gaga, která tentokrát získala roli Harley Quinn, na akci oslnila originální róbou a stylingem.

Zpěvačku na červeném koberci podpořil její snoubenec Michael Polansky, ale fotografům ochotně pózovala i s představitelem hlavní role Joaquinem Phoenixem, jenž se po pěti letech opět představí v roli Jokera (Arthura Flecka). Přestože jeho úděl rozhodně nebyl snadný, jelikož předchozí představitelé Heath Ledger a Jared Leto předvedli fenomenální výkony, Joaquin dokázal, že Joker v jeho podání byl natolik zdařilý, že si vysloužil dokonce Oscara. Film se stal zároveň s tržbami přesahujícími miliardu dolarů nejvýdělečnějším mládeži nepřístupným filmem.

Rodák z Portorika, kterého za měsíc čeká oslava padesátin, pojal premiéru s nedbalou elegancí, když bílou košili s černou kravatou doplnil o koženou bundu, černé džíny a kotníkové tenisky.

Lady Gaga na akci zazářila v červené róbě se sáčkem do pasu s výraznými rameny značky Celine. Vzhledem k roli byl k dokonalosti dotáhnutý i make-up a účes. Na ruce se jí třpytil také obří osmikarátový zásnubní prsten od Polanského, s nímž tvoří pár od konce roku 2019.

Pro umělkyni tak jde o další velkou hereckou výzvu, její poslední počin Klan Gucci byl jak kritiky, tak diváky skvěle přijatý, a tak jsou mnozí zvědaví, jak si Gaga povede v roli Harley Quinn.

Další články

Načítám