Hlavní obsah
Článek

Donald Trump získal u veřejnosti další body díky své krásné vnučce Kai, která o svém dědečkovi veřejně emotivně promluvila. Sama sedmnáctiletá golfistka po svém projevu získala přes noc desetitisíce sledujících.

Není nic dojemnějšího než krásná slova od vlastní rodiny. To jistě ví i Donald Trump, který se po nedávném pokusu o atentát na svou osobu rád zúčastnil republikánského národního shromáždění, kde měla svou veřejnou politickou premiéru i jeho vnučka Kai, dcera Donalda Trumpa Jr. a jeho bývalé manželky Vanessy Trump. Kai se až dosud profilovala jako velmi vášnivá a úspěšná golfistka, teď to ale vypadá, že se možná vydá ve stopách svého dědečka a vstoupí také do politiky.

„Kvůli spoustě lidí si můj děda prošel peklem, ale stále stojí. Dědo, jsi taková inspirace a mám tě moc ráda,“ začala Kai svůj emotivní projev. „Pro mě je to jen normální děda. Dává nám bonbony a limonádu, když se naši rodiče nedívají. Vždy chce vědět, jak se nám daří ve škole. Když jsem získala ocenění, vytiskl ho a poslal svým přátelům, tak na mě byl hrdý,“ pokračovala Kai.

Během noci po svém projevu v Milwaukee vzrostl počet sledujících mladé dámy ze 125 000 na 185 000. Fanouškovskou základnu měla už předtím širší kvůli svým úspěchům v golfu. V březnu vyhrála dámský klubový šampionát v Trump International Golf Club West Palm Beach a se svými fanoušky sdílí své tréninky a přísnou rutinu v posilovně. Zatím studuje na prestižní střední škole, jejím snem je stát se profesionální hráčkou.

Související témata:
Donald Trump Jr.

Další články

Načítám