Hlavní obsah
Článek

Když se v roce 2017 Pamela Anderson ukázala na červeném koberci filmového festivalu v Cannes, téměř nikdo ji na první pohled nepoznal. Blondýnka, která proslula velmi výrazným líčením očí i rtů, ubrala na minimum a začala vyznávat přirozený vzhled. Fanoušci mají pro herečku ale pochopení a slova obdivu.

Pamele tleskají za to, že se nesnaží zůstat ve škatulce „sexbomby“, ale líčí se tak, jak je jí samotné příjemné. V případě Anderson to znamená jen s minimem make-upu, dokonce i šediny jí na posledních snímcích z festivalu v San Sebastianu prosvítají. Je jí vlastní přirozený look. Považují to za důležitou zprávu pro ostatní ženy. „Kdo by to do té devadesátkové sexbomby řekl, že?“ vznesl řečnickou otázku jeden z fanoušků, ovšem s tím, že nová image herečce velmi sluší.

Na tom se shoduje mnoho jejích příznivců. „Velmi ji za respektuji. Možná bych víc zvýraznila obočí, ale jinak vypadá skvěle!“ „Je to úžasné. Gratuluji jí za to, že je sama sebou. Je to velmi silná zpráva pro ostatní.“ „Je velmi osvěžující vidět Pamelu zdůrazňovat přirozenou krásu.“ Nebo: „Obdivuji Anderson, protože má kontrolu nad svým životem, což je v Hollywoodu velmi těžké,“ komentují její aktuální podobu.

Na zmíněný filmový festival herečka dorazila propagovat snímek The Last Showgirl, v němž si zahrála vysloužilou tanečnici, která byla z branže po 30 letech odejita, nic jiného neumí a musí se uživit. Na červený koberec Pamela vstoupila v dlouhých růžových šatech s výraznou broží. Zapózovala s režisérkou snímku Giou Coppolou (37), vnučkou legendárního Francise Forda Coppoly.

Další články

Načítám