Hlavní obsah
Článek

Nikol Leitgeb (37) je na svých sociálních sítích velmi aktivní. Se svými fanoušky pak pravidelně sdílí své soukromí včetně dětí Mathiase a Tobiase, které si lidé velmi oblíbili. Avšak veškerý obsah nebude dle jejího nedávného oznámení už zcela zadarmo.

„Jsme Nikol a Petr a můžete nás znát z těch Instagramů. ‚Takový to naše‘ je pocta všem pořadům o kutilech, zahrádkářích, amatérských kuchařích i chatařích a chalupářích,“ oznámila i s manželem na sociálních sítích. „Zveme vás proto k nám domů, kde je to občas drama, občas pohádka, ale jen málokdy nuda. Prostě takový to naše,“ dodali manželé s tím, že za tento obsah fanoušci zaplatí 199 korun, což někteří Nikolini obdivovatelé doteď nevydýchali, ač by mělo jít o pořad, kde se chtějí věnovat jen výše zmíněným tématům.

Jedním z důvodů byla i kauza z roku 2020, kdy se Nikol pustila do Martina Dejdara (59), který prodával fanouškům personalizované zdravice. „Já chápu, že je doba zlá, ale tohle mi přijde úplně úchylný, já myslím, že člověk může být rád, že má nějaké fanoušky a že vůbec někdo stojí o to, aby se s ním člověk vyfotil, popřál nebo podepsal. Tohle si účtovat mi přijde jako úplná zhýralost,“ řekla tehdy Nikol směrem k Dejdarovi, který nastavil ceny od 1500 korun za audiopřání a 2500 za videopřání. Kvůli obrovské vlně nenávisti pak Dejdar tento projekt stáhl.

Do bývalé členky tria 3v1 se s úsměvem pustil i komik Michal Kavalčík (49). „Za 200 vám ukážu VŠECHNO. Vaše NIKOL. A kdo bude hejtit, toho klasika ZABLOKUJU. Můj účet: 17111444/5500 a díky za podporu celé naší rodinky,“ napsal Michal k videu s hashtagy „Pro fanoušky vždy zadarmo“, „Říkala kdysi holka“, „Pomoc“, „Holka, co má velké srdce“, „Zablokuj“. Pod příspěvkem se objevily úsměvné reakce.

Michal také potvrdil, že už je dávno v bloku. „Počkat, ona fakt blokuje lidi?“ zeptala se fanynka. „Ano, jakmile nemáš stejný názor, tak konec, šlus a jdeš do blokace. Vyzkoušej. Já už čtyři roky,“ prozradil.

„To byla tehdy kauzička, když přišel Dejdar s nabídkou zdravic a přání od známých osobností za peníze. To se mohla zbláznit, co je to za ohavnost a dno, že se člověk nestydí, vybírat od fanoušků peníze,“ uvedl jeden sledující, se kterým další souhlasí. „Jo!“ napsal Josef Kokta. „Ta sedla,“ podotkl další pobavený fanoušek Michala Kavalčíka.

Další články

Načítám