Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) se rozhodla, že vydání své nové písně pořádně okoření. Na své postavě zamakala natolik, že se ji rozhodla ukázat téměř v celé kráse a navíc oblékla topík, který zahalil skutečně jen to nejnutnější.

Katy Perry svět nějaký čas vnímal spíš jako mámu než sexy zpěvačku. S tím se teď ale popová diva rozhodla skoncovat. V červenci vydá singl Woman's World, a aby si ho lidé dostatečně všimli, rozhodla se v upoutávce prezentovat hlavně své křivky. Nejdříve na sociální síti vystavila fotografii, na které pózuje v bílých bikinách a na nohou má speciální pancéřové nohy, díky kterým vypadá jako poloviční robot.

A vzápětí na Instagram vypustila i ukázku z videoklipu, ve kterém jako by se sama natáčela na mobilní telefon a hlavní roli opět hrály její křivky. Nejvíc určitě zaujme topík ve stylu underboob, který odhaluje to, na čem většinou může spočinout jen pohled zpěvaččina snoubence Orlanda Blooma. Lidem se ale taková prezentace její muziky příliš nezdá.

„To je to, co člověk dělá, aby kompenzoval nedostatek talentu. Nevzpomínám si, že by se skvělé zpěvačky jako Linda Rondstadt nebo Karen Carpenter uchýlily k podobným kouskům. Jejich talent stačil!“ myslí si například jeden čtenář magazínu Daily Mail.

„Velmi zvláštní způsob prodeje hudby v dnešní době. Dříve to byla jen Madonna, která ukazovala prsa, teď se zdá, že všichni. Celé je to trochu opotřebované a nudné a ubírá to na hudbě,“ přidává se jiný.

„Jak se do módy dostaly o tři čísla menší bikiny, ve kterých je všechno vidět? To patří snad jen na území červených luceren,“ je pohoršen další čtenář.

Další lidé mají pocit, že zpěvačka určitě musí používat lék Ozempic, jinak by nemohla tak rychle zhubnout a jiní si dokonce myslí, že celé její tělo je dotvářeno umělou inteligencí. „Takhle NIKDY nevypadala,“ míní jeden z nich. Katy Perry si tak minimálně u obyčejných lidí příliš dobrou reklamu neudělala. Tak snad ji zachrání věrní fanoušci, kteří ji považují za bohyni a kterých má Katy na Instagramu 206 milionů.

Další články

Načítám