Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co si Katy Perry (39) zformovala svou postavu, ji ráda ukazuje při všech možných příležitostech. Ani výlet s rodinou tak nebyl výjimkou a zpěvačka se spokojila jen s rozhalenou košilí přes plavky. Lidé se ale zaměřili i na vzhled jejího snoubence Orlanda Blooma (47) a na to, jak ti dva vypadají společně.

Katy Perry se vrací na výsluní, vydává novou píseň a chce, aby se o ní vědělo. Už v upoutávce na nový song ukázala téměř celá ňadra, na přehlídku Vogue World v Paříži pak vynesla velmi odvážné šaty a na přehlídce Balenciaga opět odhalila hrudník a přidala jen roztrhané punčocháče.

A jak se zdá, Katy se už oblékat prostě nechce. Se snoubencem Orlandem Bloomem si vyrazila na rodinný výlet do Santa Barbary, a zatímco Orlando oblékl tričko a kraťasy, zpěvačka si vystačila s bikinami a košilí, která ale neposedně létala vzduchem a umělkyni pramálo zakrývala. K tomu obula žabky, nasadila klobouk a nechyběla ani na první pohled velmi drahá kabelka.

Lidé ale na výjevu komentovali zcela jiné věci. Z výrazu snoubenců, kteří měli zásnuby už v roce 2019, vyčetli, že u nich doma určitě není všechno růžové. „Kolik let už jsou zasnoubeni? To nikdy není dobré znamení. Nikdy spolu nevypadají šťastně,“ zní jeden z komentářů čtenářů magazínu Daily Mail. „On přijel v porsche a ona v jiném autě s dítětem. Žádný zásnubní prsten a přijeli každý zvlášť,“ všiml si jiný. „Jejich vztah vypadá jako utrpení pro oba,“ přisazuje další.

A jiní lidé mají pocit, že ani jeden ze snoubenců navíc nevypadá nejlépe. „Oba vypadají na svůj věk staře,“ „Orlando na většině z těch fotek vypadá jako mrzutý starý muž,“ „Orlando Bloom vypadá na 70,“ tak lidé komentují vzhled obou celebrit a hlavně někdejšího idola žen a dívek.

Další lidé pár přirovnávají k floridským důchodcům, z jejich vzhledu viní nepovedené plastiky nebo nezdravé léky na hubnutí. Nezbývá tak než si počkat na to, jak se bude vyvíjet budoucnost slavných umělců. Jestli se jejich fanoušci konečně dočkají veselky nebo, v tom horším případě, bude svět rozebírat další krizi, podobně jako u Jennifer Lopez a Bena Afflecka.

Další články

Načítám