Hlavní obsah
Článek

Kdo by čekal, že hrozba vězení, která nabrala reálných rozměrů po zatčení Katie Price přímo na letišti, u modelky přece jen vyvolá nějaké sebeuvědomění, byl by na omylu. Brunetka, která se díky tomu v pátek už konečně dostavila k soudnímu jednání, se následně nechala propustit na kauci. A kam myslíte, že vedly její kroky? Do nehtového studia…

Na zadluženou modelku minulý čtvrtek po jejím příletu na letiště Heathrow v Londýně čekali policisté, kteří ji po jejím „pracovním pobytu“ v Turecku, kde si nechala udělat šestý lifting obličeje, zatkli. Katie byla převezena do vazby, kde strávila noc, aby již nebylo možné, že se opět vyhne projednávání svého případu. V pátek se tak Price objevila u Královského soudního dvora, kde jí během slyšení náměstek soudce Daniel Schaffer nařídil, aby se zavázala, že se zúčastní dalšího soudního slyšení, které je naplánováno na 27. srpna v 10:30 hodin.

„Musíte se tohoto termínu účastnit, žádné kdyby nebo ale, žádné cestování do zahraničí, žádné prázdniny,“ vyjmenoval. Katie následně potvrdila, že pochopila, že dorazit musí, a později řekla, že kvůli tomu přesune svůj program v diáři.

Katie, která momentálně žije v pronajatém domě, jelikož jí byla její nemovitost Mucky Mansion zabavena, a dokonce již i prodána, jako by si stále vážnost situace nepřipouštěla. Matka celkem pěti dětí ve věku od deseti do 22 let ovšem opět dokázala, že vzhled je pro ni prioritou, a hned o víkendu navštívila nehtové studio v Londýně. Tam také poprvé sundala černou pooperační čepici sloužící jako bandáž, v níž poslední dny tak trochu děsila kolemjdoucí.

Katie ovšem také konstatovala, že je s výsledkem operace konečně spokojená, a na instagramu se podělila o snímek se svou maminkou a dcerou Princess. Silně upravená fotografie se ovšem dočkala spíš odsouzení. Lidé modelce vzkazovali, ať z nich nedělá hlupáky.

Další články

Načítám