Hlavní obsah
Článek

Zotavování po šestém faceliftu v Turecku si Katie Price (46) zpříjemnila relaxováním v jednom z pětihvězdičkových hotelů v Istanbulu, kde pobývala společně se svým nejstarším synem Harveyem (22). Z přítomnosti bývalé glamour modelky ovšem rozhodně nebyli nadšení někteří další turisté, kteří se ubytovali ve stejném hotelu…

Nejen že se návštěvníci hotelu prý nemohli uvolnit, jelikož byli šokováni jejím vzhledem, nepříjemná jim byla i přítomnost fotografů. Jeden z turistů na serveru Trip Advisor zároveň zmiňoval i to, že Price po operaci využívala bazén, když byly na její tváři patrné stopy po operaci.

S hotelem prý byli spokojeni do chvíle, než přijela ‚nechvalně známá britská celebrita‘. „Kdo chce odpočívat a večeřet v hotelu a dívat se na někoho s krví po celém obličeji, jizvami a hnisem. Navíc používala i bazén… Nejsem si jistý, že by tento hotel měl sloužit jako zotavovna po plastické chirurgii. Určitě mě to odradilo jak od další návštěvy, tak od doporučení komukoli,“ zněl komentář nespokojeného turisty, který hotelu udělil dvouhvězdičkové hodnocení a do úvodu připsal: Krásný hotel, ale ostuda, koho tam nechávají bydlet.

Aby toho nebylo málo, Katie po příletu do Londýna čekalo nemilé přivítání. Obavy jejích nejbližších se naplnily a modelka byla zadržena přímo na letišti Heathrow a noc strávila ve vazbě. Na Price byl totiž vydán zatykač kvůli jejímu opakovanému ignorování soudních jednání u konkurzního soudu, který má řešit její tíživou finanční situaci. Dluhy modelky se během let vyšplhaly v přepočtu na 96 milionů korun a Katie se nemá k jejich placení.

„46letá žena ze Surrey byla ve čtvrtek 8. srpna v 7,45 zatčena na letišti Heathrow za to, že se nedostavila k soudu. Byla umístěna do vazby na policejní stanici, aby se v pátek 9. 8. dostavila ke Královskému soudnímu dvoru,“ potvrdil modelčino zatčení na letišti mluvčí policie. Zdá se, že tentokrát se Katie příchodu k soudu již nevyhne…

Další články

Načítám