Hlavní obsah
Článek

Ještě než se Katie Price (46) vydala z Turecka zpět do své domoviny v Londýně, kde ji čekalo zatčení hned na letišti kvůli zatykači, který na ni vydala soudkyně za ignorování soudních jednání, nafotila bývalá anglická hvězda pánských časopisů sérii snímků u bazénu.

Katie navzdory své tíživé finanční situaci, kdy dokonce přišla o střechu nad hlavou, pózovala v bikinách Louis Vuitton s cenovkou 890 liber (26 500 korun). Ty doplnila o klobouk značky Prada za 590 liber (17 500 korun).

Modelka v nich odhalila svou hojně upravenou postavu a obličej krátce po šestém liftingu obličeje, na který jela do Istanbulu místo toho, aby se dostavila k soudu. Price, která se netají tím, že má za sebou sedmnáct operací prsou, se dočkala nepříjemné kritiky i od některých hostů hotelu, s nimiž byla v Turecku ubytovaná. Stížnost v podobě nařčení, že chodila s obličejem s krvavými ranami a jizvami do bazénu, se řešila i v médiích.

Katie Price přitom měla velmi slibně rozjetou kariéru a pod pseudonymem Jordan bodovala nejen u čtenářů hanbatých magazínů, ale i u samotného někdejšího zakladatele a šéfa Playboye Hugha Hefnera.

Když rodačka z Brightonu začínala jako dívka ze strany 3 v deníku The Sun, vypadala jako úplně někdo jiný. Modelka jako by se ale postupně chtěla zbavit všeho, co na ní bylo hezké. Své kudrnaté hnědé vlasy odbarvila na blond a začala si je žehlit, přirozeně plné rty dofukovala do nehezkých rozměrů a v ještě extrémnějším provedení totéž opakovaně dělala i se svým hrudníkem. Připomeňte si s námi modelčinu proměnu ve fotogalerii.

Související témata:

Další články

Načítám