Hlavní obsah
Článek

Kateřina Bláhová rozhodně nepatřila mezi lidi, kteří si užívali léta naplno. Herečka se totiž potýkala s vážnými zdravotními problémy, které mohly skončit i tím nejhorším scénářem.

„V dubnu mě bolela osmička a chtěla jsem ji vytrhnout. Zubařka mi ale řekla, že stačí počkat na podzim. Přibližně koncem června jsem jela na natáčení, a jak byla velká vedra, tak mi natekla celá pusa i krk. Jela jsem do nemocnice, kde mi řekli, že mám v zubu zánět, vyřezávali mi to, dali antibiotika a řekli, že je to dobré. Už mě ale velmi bolela kyčel, kulhala jsem a bolest byla šílená. Na ortopedii mi řekli, že je vše v pořádku. Pak mi ale vypnula celá pravá strana těla a jela jsem do nemocnice, kde jsem měla celkovou sepsi,“ svěřila se Kateřina Super.cz se svými zdravotními problémy, o kterých informovala i na sociálních sítích, a dokonce jí šlo o život.

„Zánět ze zubu se mi natáhl do kyčle, kterou mi punktovali, pak se to přesunulo do kolene a mám i zánět trojklanného nervu. Trvá dlouho, něž se to tělo vyčistí, takže doufám, že to, co mám teď nasazené, tak bude vše v pořádku, protože jak zubař, tak ortoped mi dali špatnou diagnózu, a kdyby se to vyřešilo předtím, tak mi dnes nic není. Zuby jsou fakt důležité, dávejte si na ně pozor. Mohou z toho být daleko vážnější problémy, než si člověk myslí, a to je mi 28 let,“ dodala Kateřina Bláhová, která se po dlouhé době a poprvé od hospitalizace v nemocnici ukázala ve společnosti, kde si musela při chůzi pomáhat berlí.

„Zatím mám berle, ale uvidím, co výsledky. Je to ve fázi čekání. Už bych nevydržela déle ležet, takže jsem šla ven dřív, než jsem měla. Chtěla jsem pomalu nastoupit do práce a svého normálního kolotoče. Mám nasazené kortikoidy a mám nějakých 9 kilo dole, a ještě to dolů půjde,“ prozradila herečka, které byla v těžkých chvílích největší oporou rodina a přátelé. Zároveň se svěřila, že už se těší i na pracovní projekty, které musela pozastavit. Jako například účinkování ve filmu nebo pohádce.

5
fotek

Další články

Načítám