Hlavní obsah
Článek

Jsou sice velká vedra, Kateřina Kaira Hrachovcová (49) ale klidně rozpaluje své fanoušky ještě mnohem více. Její poslední snímky v bikinách způsobily pozdvižení, ohromeni byli nejen muži, ale i ženy.

Herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová vypadá snad s každým dalším rokem lépe. Při pohledu na ni by lidé určitě jen těžko uvěřili tomu, že v září oslaví padesáté narozeniny. V jejím případě ale jistě není faux pas prozradit věk, protože právě ona je jasným důkazem toho, že na pořekadle „věk je jen číslo“ je něco pravdy.

Umělkyně často na sociální síti sdílí s lidmi momentky ze svého soukromí a teď je potěšila sérií snímků, na které jsou vidět nejen ukázky její práce, ale hlavně i její tělo téměř v celé své kráse. Kateřina si vyjela na relaxační pobyt do Luhačovic a místní výtah se zrcadlem se jí zalíbil natolik, že v něm vytvořila dokonce několik fotek své perfektní postavy. A ty samozřejmě její fanoušky nenechaly chladnými.

„Asi zase začnu cvičit, no. Jsi nádherná,“ napsala jí například Vendula Pizingerová. Dál se Kaira dočkala spousty emotikonů ohně a srdíček. A jednu sledující zajímalo to, jak se taková postava vytváří. „Dobrý den Kairo, jste pro mě obrovskou inspirací. Můžu se zeptat, jak často co cvičíte? Nechci samozřejmě přesný tréninkový plán, jen bych se chtěla inspirovat. Máte dokonalé tělo i duši,“ napsala jí jistá Iva v soukromé zprávě, kterou Kateřina sdílela ve stories. A zveřejnila i svou odpověď.

„Ivo, srdečně zdravím. Děkuji za nejmilejší poklonu. Sport, pohyb? Nemám tréninkový plán, to je svazující. Vždy podle pocitu, času, chutě. Yoga, intenzivní chůze, běh. Procházky, túry JO. Nejlepší výlety jsou pěší,“ odpověděla jí Kaira. Jak to tak vypadá, v českých luzích a hájích teď asi po takovém vyjádření bude plno. Mít totiž postavu jako Kaira, to je určitě snem nejedné ženy.

Další články

Načítám