Hlavní obsah
Článek

Na začátku léta sice anoncovala, že se na zahraniční dovolenou nechystá, nakonec ale Kateřina Brožová (56) přece jen změnila názor. A fanoušci jsou v příjemném šoku.

„Krásný den,“ popřála na instagramu svým věrným, zatímco jí v motorovém člunu dělaly společnost jenom vlny, výhledy na pobřeží a azurové nebe. Vzhledem k tomu, jaké plavky měla zrovna na sobě, není divu, že lidé byli nadšení.

„Právě jsem si rozbil monitor,“ informoval Milan, který to snad myslel obrazně. I když není pochyb o tom, že to hvězdě Ordinace v růžové zahradě náramně slušelo. Zahraniční obdivovatelé dokonce využili příležitosti a pídili se po tom, zda se s nimi herečka nechce sejít osobně.

„Kdepak to je a kdo hlídá Donnečka?“ ptala se jedna ze sledujících, kterou zajímala nejen vybraná destinace, ale i osud nového psího parťáka. Ten se od paničky nehne ani na krok.

Herečka se navíc na začátku léta nechala slyšet, že se k moři nechystá právě s ohledem na přírůstek do rodiny a samozřejmě i kvůli nabitému diáři. A tak všechny samozřejmě zajímá, kde zrovna byl, protože na člunu to nebylo.

To však herečka neprozradila, i místo zahraniční dovolené si nechala pro sebe. Pokud vyrazila například do Chorvatska, mohla vyrazit autem a Donnečka vzít klidně s sebou.

Po incidentech v minulosti, kdy své milované mazlíčky svěřila třetím osobám a ty hlídání nezvládly, se zařekla, že už nic takového neudělá. O pejska je tak jistě skvěle postaráno i v době zahraniční dovolené.

Další články

Načítám