Hlavní obsah
Článek

Všechno trápení je snad konečně u konce a Kateřina Brožová (56) už se zase může těšit ze života. Do toho jí vstoupil nový tvoreček - pejsek, kterého si láskyplně chová v náruči. Fanoušci jsou opravdu rádi, že má herečka opět ve svém srdci lásku.

Kateřina by určitě nejraději posledních pár měsíců vymazala z paměti. Nejdříve přišla o jednoho ze svých psích miláčků, rhodéského ridgebacka Jordyho, který utekl z veterinární kliniky v Řepích a bohužel ho srazil vlak. O pár týdnů později, na konci března, se musela rozloučit i s druhým pejskem, čtrnáctiletým jezevčíkem Maxíkem. Ten jí zemřel v náručí.

„Náš drahý Maxíček dnes večer svůj boj dobojoval. V mém náručí, v lásce a klidu… odešel do nebe za Jordym. Byl s námi skoro 15 let, miláček. Oddaný kamarád… Je mi moc smutno… stýská se mi po obou…, ale jsou tu s námi pořád a vždy budou. Děkuji vám všem, kteří jste na nás mysleli, za vaši upřímnou podporu,“ vyznala se herečka.

Máj je ale lásky čas a jak se zdá, i u Kateřiny Brožové doma je už zase o hodně lásky víc. Herečka na svém Instagramu sdílela fotku se štěňátkem v náručí, ke které připsala jen Donneček a přidala srdíčko. A také stránky renomované chovatelské stanice, ze které pochází malý ridgeback.

„Jediný absolutně nesobecký přítel, jehož člověk může mít v tomto sobeckém světě, přítel, který se za žádných okolností nezachová nevděčně či zrádně, je jeho pes,“ je uvedeno právě na webových stránkách stanice.

Lidé pod příspěvkem samozřejmě hned začali Kateřině posílat srdíčka a přát jí, aby se měla se svým novým pejskem co nejlépe. „Krásný chlapeček, bude šťastný a Vy s ním. Jordy Vás bude hlídat za duhou,“ napsala jedna z nich. Tak snad si herečka s novým mazlíčkem užije spoustu krásných let.

3
fotky

Další články

Načítám