Hlavní obsah
Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Kateřina Brožová (56) tráví léto v Česku. Tentokrát žádné pláže a průzračné moře, vzala zavděk tuzemskými luhy a háji. A taky hrady a zámky. Rozhodla se tak hned z několika důvodů.

Kvůli novému členovi rodiny, kterým je štěně ridgebacka jménem Donn, kterému teď neřekne jinak než Donneček, nechce jezdit nikam daleko. „Jezdí všude se mnou, během vystoupení je v šatně,“ vysvětlila Super.cz Kateřina, která proto si v létě naplánovala pobyt jen v Česku.

Stalo se tak i kvůli nabitému diáři. „Budeme hrát se Sabinou Laurinovou, Markem Vašutem nebo Petrem Štěpánkem Noc na Karlštejně na zámcích v Mělníku, Lednici a také na Zbraslavi,“ pozvala diváky.

„Jsem šťastná, že mohu být v naší krásné zemi. Chystám se na houby i na ryby, ale zatím mi Donneček moc nedovoluje věnovat se prutům. Pomalu ho seznamuju s vodou, pískem a lesem. Ale plavat ještě nemůže, až po dalších očkováních,“ doplnila.

Nedávno Brožová pobavila fanoušky, když svého psího miláčka připodobnila k oblíbenému hollywoodskému herci. „Připomíná mi mladého Richarda Gerea, co myslíte?“ usmívala se u jedné z momentek svého fešáka.

„Je to krasavec,“ komentovala fotku Alžběta. „Ten výraz, minimálně je to stejný miláček, no ne, Donneček je ještě lepší,“ doplnila jmenovkyně herečky Kateřina. „Tak určitě,“ souhlasila Dagmar.

Další články

Načítám